Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@00:53:18 GMT

واردات کاغذ سقف‌دار شد/ احتمال افزایش قیمت کاذب

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۳۸۷۳۷

واردات کاغذ سقف‌دار شد/ احتمال افزایش قیمت کاذب

یکی از واردکنندگان کاغذ از تعیین سقف برای واردات کاغذ از سوی وزارت صمت خبر داد و گفت: انواع کاغذ جز کاغذ چاپ و تحریر سقف‌دار شده است. این اتفاق احتمالاً افزایش قیمت در بازار را به همراه خواهد داشت. ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۵ فرهنگی ادبیات و نشر نظرات - اخبار فرهنگی -

علی واضحی، مدیر یکی از شرکت‌های واردکننده کاغذ، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ با اشاره به بخشنامه جدید وزارت صمت مبنی بر اعمال دوباره سقف واردات برای کاغذ گفت: نزدیک به یک‌ماه است که با اجرای قانون رتبه‌بندی شرکت‌ها در وزارت صمت سقف واردات برای واردات کاغذ نیز اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: رتبه‌بندی کیفی شرکت‌ها اتفاق مثبتی است که با هدف حذف کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای و اقتصاد غیر شفاف اجرایی شده و آیتم‌هایی نظیر سابقه واردات، مالیات و بیمه پرداختی، رفع تعهدهای انجام شده و ... در رتبه هر شرکت مؤثر است و کارت‌های بازرگانی بدون رتبه امکان فعالیت در واردات کالا را نخواهند داشت. به نظر می‌رسد این ساز و کار در بلندمدت اثرات خوبی در جلوگیری از بسیاری از مشکلات و مفاسد پیرامون واردات کالا داشته باشد.

واضحی افزود: البته یکی از ضعف‌های اجرایی شدن این ساز و کار در شرایط کنونی کشور، اعمال سقف‌های سال گذشته حتی برای شرکت‌های معتبر است. در این راستا هر شرکتی به میزانی که سال گذشته اقدام به واردات کاغذ کرده است،‌ می‌تواند کاغذ وارد کند. این اقدام در روند واردات برخی اقلام کاغذ مانع ایجاد کرده و در برخی موارد مثل کاغذ گلاسه باعث افزایش قیمت‌ها در بازار شده است؛ زیرا وقتی برخی کارت‌های بازرگانی از چرخه خارج می‌شوند عرضه کاهش می‌یابد و اگر قرار باشد مابقی شرکت‌ها با سقف سال گذشته کالا وارد کنند، طبیعتاً تعادل عرضه و تقاضا به هم خورده و شاهد افزایش کاذب قیمت خواهیم بود.

وی گفت:‌ ما نیز در شرکت راهکار برگ بهشت با این سیاست در بحث واردات کاغذ بالکی با ارز نیمایی دچار مشکلاتی شده‌ایم،‌ بنابراین با دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت نامه‌نگاری‌هایی انجام شده که مشکل سقف واردات برای کاغذ بالکی حل شود.

احتکار کاغذ این‌بار به بهانه انتخابات مجلس/ چرا نهادهای نظارتی وارد میدان نمی‌شود؟قیمت کاغذ چاپ و تحریر در آستانه مهر کاهش یافت

واضحی تصریح کرد:‌ البته کاغذ تحریر از این سیاست مستثنی است و سقفی برای واردات ندارد، اما انواع دیگر کاغذ و مقوا مشمول این قانون هستند.

انتهای پیام/

R1013198/P/S4,35/CT1 واژه های کاربردی مرتبط صنعت کاغذ

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صنعت کاغذ صنعت کاغذ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۸۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت

براساس داده‌های شرکت تحقیقات نفت ال‌اس‌ئی‌جی، واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی نشان داد واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل نسبت به ماه مارس کاهش یافت و حتی افزایش واردات چین هم نتوانست خرید نفت دیگر کشورهای این منطقه را جبران کند.

براساس این داده‌ها، واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل روزانه ۲۶ میلیون و ۸۹۰ هزار بشکه بود که نسبت به ۲۷ میلیون و ۳۳۰ هزار بشکه واردات روزانه نفت این قاره در ماه مارس کاهش داشته و به‌طور تقریبی با مقدار واردشده در ماه فوریه مشابه است. آسیا در ماه فوریه ۲۶ میلیون و ۶۸۰ هزار بشکه نفت در روز وارد کرد.

داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی همچنین نشان داد واردات نفت خام آسیا در چهار ماه نخست سال ۲۰۲۴ حدود ۲۷ میلیون و ۳۰ هزار بشکه در روز بود که تنها ۳۰۰ هزار بشکه نسبت به واردات روزانه این قاره در مدت مشابه سال ۲۰۲۳ افزایش داشته است.

این بدان معناست که واردات نفت خام آسیا با سرعتی بسیار کمتر از پیش‌بینی نهادهایی همچون سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در حال رشد است.

اوپک در گزارش چشم‌انداز بازار نفت در ماه آوریل پیش‌بینی کرد تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۴ روزانه ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار بشکه نسبت به سال پیش میلادی افزایش می‌یابد که یک میلیون و ۲۴۰ هزار بشکه در روز آن مربوط به کشورهای غیر عضو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی در آسیاست.

اوپک پیش‌بینی می‌کند تقاضای نفت چین، بزرگ‌ترین واردکننده نفت خام جهان، در سال ۲۰۲۴ میلادی ۶۸۰ هزار بشکه در روز افزایش یابد.

با این‌ حال، داده‌های رسمی اداره گمرک چین برای سه ماه نخست سال ۲۰۲۴ و برآورد شرکت ال‌اس‌ئی‌جی برای واردات ماه آوریل نشان می‌دهد که واردات نفت خام این کشور در بازه ماه‌های ژانویه تا آوریل حدود ۱۱ میلیون و ۱۷۰ هزار بشکه در روز بود که ۲۹۰ هزار بشکه در روز بیشتر از داده‌های اداره گمرک چین در مدت مشابه سال ۲۰۲۳ است.

دیگر خبرها

  • تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت