Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز بهداشت بافت اظهار داشت: علت چکه کردن آب از سقف و راهرو طبقه دوم ، عدم عایق بندی صحیح لوله های خروجی اسپیلت در سقف اصلی بوده است که به محض مشاهده توسط مدیران رفع و پیمانکار متعهدشد در اسرع وقت به صورت دائمی رفع نقص صورت گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛احسان سلطانی، مدیر شبکه بهداشت و درمان بافت گفتگو با اقطاع، در خصوص خبری که در روزنامه حکمت درخصوص فرونشست سقف کلینیک بیمارستان رخ داده بود در این موضوع را رد کرد و بیان داشت: از آنجا که مکان قبلی کلینیک فضای کافی برای همه متخصصان نداشت و برای تسهیل کار مراجعه کنندگان و احترام به حقوق این عزیزان کلینک جدید شروع بکارکرد و این در حالی است که هنوز پیمانکار کارخود رابه اتمام نرسانده است  یعنی کلینیک زودتر از موعد مقرر مورد استفاده قرار گرفت و پیمانکارهمچنان به کارهای باقیمانده جهت اتمام کار پایبند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ابراز داشت: پیمانکار در روزهای تعطیل(پنج شنبه و جمعه) که کلینیک مراجعه کننده ای ندارد نواقص کلینیک را رفع میکندو علت ریزش سقف کاذب نیز در ادامه کارهای باقیمانده پیمانکاردر تکمیل سیستم گرمایشی و سرمایشی در روزهای تعطیل بوده که در اثر سهل انگاری فرد تاسیساتی شرکت و عدم رعایت اصول ایمنی، باعث تخریب سقف کاذب کلینیک در قسمت یکی از اتاقها در حد چند تایل(سقف کاذب) شد.

این مسوول شهرستانی در خصوص علت چکه کردن آب سقف در قسمتی ازکلینک اظهار داشت: علت چکه کردن آب از سقف و راهرو طبقه دوم ، عدم عایق بندی صحیح لوله های خروجی اسپیلت در سقف اصلی بوده است که به محض مشاهده توسط مدیران رفع و پیمانکار متعهدشد در اسرع وقت به صورت دائمی رفع نقص صورت گیرد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بافت در پایان افزود: عده ای از این موضوع باعکس و مطلب علیه مجریان و مدیران سوء استفاده کرده و بدون اطلاع از اصل موضوع باعث تشویش اذهان عمومی شدند، البته تاپایان زمان تحویل کار پیمانکار،تمام عواقب برگردن ایشان میباشد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۴۴۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه

رئیس مرکز تحقیقات دیابت کرمانشاه، گفت: کلینیک دیابت کرمانشاه با وجود درخواست‌های متعدد به دانشگاه علوم پزشکی استان، کارشناس تغذیه ندارد. - اخبار استانها -

 مهرعلی رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، در پاسخ به انتقادات مطرح شده در زمینه نوبت‌دهی کلینیک دیابت کرمانشاه، اظهار داشت: مشکل موجود در زمینه نوبت‌دهی کلینیک دیابت مربوط به کلینیک نیست، بلکه بیماران تمایل دارند تنها توسط یک پزشک خاص ویزیت شوند که امکان نوبت‌دهی به همه بیماران برای یک پزشک وجود ندارد.

وی با بیان اینکه کلینیک دیابت کرمانشاه از ساعت 8:30 تا 12:30 هر روز فعالیت دارد، اما زمان حضور متخصصان متفاوت است، عنوان کرد: در این کلینیک هر روز متخصص حضور دارد، اما بیماران اصرار دارند توسط یک متخصص خاص معاینه شوند.

رئیس مرکز تحقیقات دیابت کرمانشاه، گفت: بیشتر بیماران توان پرداخت حق ویزیت پزشکان را ندارند و به کلینیک مراجعه می‌کنند و با توجه به اینکه تعرفه ویزیت کلینیک‌های وابسته به دانشگاه پایین است، چنانچه تعادلی بین این تعرفه‌ها و تعرفه‌های مطب‌های خصوصی ایجاد شود تعداد مراجعات نیز متناسب با شرایط خواهد شد.

رحیمی بیان کرد: برخی بیماران به دلیل نتیجه آزمایش و معاینه باید چند بار در هفته ویزیت شوند و همین موضوع یکی دیگر از دلایل پشت نوبت ماندن در سیستم نوبت‌دهی است.  

وی افزود: هر چند معاینه بیماران جدید و خاص در اولویت قرار دارند، اما تمام بیمارانی که به کلینیک مراجعه می‌کنند توسط پزشکان معاینه خواهند شد.

رئیس مرکز تحقیقات دیابت کرمانشاه با بیان اینکه در این کلینیک متخصص داخلی، فوق تخصص و پزشک عمومی حضور دارد، بیان کرد: باید حداقل یک متخصص تغذیه برای ارائه مشاوره به بیماران در کلینیک حضور داشته باشد، اما با وجود اینکه از 6 ماه گذشته درخواست داده شده این کلینیک هنوز کارشناس تغذیه ندارد.

رحیمی عنوان کرد: در این کلینیک خدمات پرستاری و سنجش فشار خون، قد و وزن به صورت رایگان ارائه می‌شود، اما در این مرکز انسولین یا داروی دیگری در اختیار بیمار قرار نمی‌گیرد.

وی افزود: به طور معمول بخش اندکی از بیماران نیاز به ویزیت توسط متخصص را دارند، اما با توجه به سیستم بهداشت و درمان و عدم استقبال از سیستم ارجاع، عمده بیماران از همان ابتدا به متخصص مراجعه می‌کنند که این موضوع مشکلاتی را به دنبال خواهد داشت.

در روزهای اخیر، از طریق پیام‌های مردمی به خبرگزاری تسنیم، در رابطه با مشکلات نوبت‌دهی اینترنتی کلینیک دیابت کرمانشاه پیام‌هایی دریافت شده که نشان می‌دهد برخی بیماران مدت‌ها موفق به دریافت نوبت نشده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اوباش عامل درگیری در بیمارستان بهشهر دستگیر شدند
  • مصحف شریف « قرآن مبارک » چه ویژگی‌هایی دارد؟
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون‌چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • دستگیری عامل انتشار محتوای نامتعارف در فضای مجازی در رشت
  • مفقودی یک کارگر شهرداری حین جمع آوری آب های سطحی
  • اطلاعیه شهرداری منطقه ۱۵ در خصوص افتادن یک کارگر به داخل شبکه جمع آوری آب های سطحی
  • پشت پرده پلمب‌شدن دو طبقه باشگاه استقلال / چرا کسی اجازه ندارد به این طبقات برود؟